sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ulkomuodoltaan tyydyttävä narttu.. eiku?

Eli oltiin eilen Röllin kanssa siellä näyttelyissä, ja meni just niin hyvin, kuin sitä edeltävästä jännittämättömyydestä pystyi päättelemään. Sanoin myös perjantai-iltana, että meidät varmaan nauretaan kehästä ulos, kun Rölli on niin neiti. No, ei naurettu, mutta ei paljosta puuttunut!

"Tyydyttävää tyyppiä oleva, hieman feminiininen. Mittasuhteiltaan oikea. Oikealinjainen, mutta hieman feminiininen pää. Kirsu keskeltä lihanvärinen. Hyvä kaula. Köyristää voimakkaasti lanneosaansa. Lyhyt, alaosastaan kapeneva rintakehä. Pitkä, kapea lanneosa. Suorat etukulmaukset, niukat takana. Hyvät suorat raajat. Karvapeite ok. Häntä kaartuu selän ylle liikkeessä. Normaalit liikkeet. Ystävällinen luonne."

 Eli tuloksena JUN T, tuomarina Riitta Lahtovaara. Ei sillä, kyllä mä sen arvasin, ettei toi ainakaan mitenkään erinomainen ole, mutta oishan se ollu kiva, et siin ois jotain muutaki positiivista kuin mittasuhteet, kaula, suorat jalat ja luonne :D No, kaverin suomenajokoiranarttu oli sentään ROP-pentu, eli ei ihan paska reissu! Rölli esiintyi kyllä tosi nätisti ja vaikka itse sanonkin, niin esitettiin parhaiten dreevereistä.. melkosta menoa useimmilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti