perjantai 6. huhtikuuta 2012

Testilenkkejä

Mä olen kyllä aivan rakastunut. Hain eilen postista meidän juoksuvyön ja -narut yhdelle sekä kahdelle koiralle. Eilen kävin Roosan kanssa hölkyttelemässä 6km ja tänään molempien kanssa 8,2km. Aika pitkälti samaa vauhtia vielä, kun 6km meni aikaan 40min ja tänpäiväinen aikaan 55min. Ehkä mulla on sittenkin toivoa olla reilun kuukauden päästä siinä kuosissa, että kehtais osallistua Kaukjärven kierrokseen Roosan kaa..

Oli kyllä ihan mahtavaa juosta oikeesti kunnollisilla varusteilla, ihan mieletön fiilis ja niin helppoa, eikä koiria oikeastaan edes tuntenut, paitsi jos ne oikein kovaa kiskoivat (Rölli sai tänään vetoapua yhdeltä pyöräilijältä ja edellä kävelevästä koirasta, niin silloin vähän tunsikin, että joku vetää). Noi lenkit meni vielä niin kevyesti, ettei missään vaiheessa tullut väsymystä eikä pahemmin edes hengästyttänyt, vaan pystyin hyvin koirille juttelemaan hölkytellessä. Tänään oisin muutoin vähän vielä pidempään lenkitellyt, mutta oltiin menossa kaupungille syömään ja Ilkka nappas mut siinä vaiheessa matkaa kyytiin, kun mut bongas. Tai no, sen verran sentäs jätti välimatkaa, että sain loppukävelyä vähän koirien kanssa tehdä vielä kun autolla ohitse huristeli.

Nyt ois sit kauhiat suunnitelmat, et miten sais ehkä parhaiten kuntoa kohotettua niin, et se Kaukjärven kierros vois olla ees teoriassa mahdollinen. Mietin, että jos tässä ottais seuraavan lenkin reippaampia pätkiä ja koettais vaikka tehdä Mustialan-kierroksen, josta tulee muistaakseni noin 7,5km ja sitten käydä siitä taas seuraavalla kerralla pidempi ja rauhallisempi vaikka purtsilla. No, sen näkee! Tarveis varmaan kunnon vaatteitakin ruveta katteleen, jos tää innostus jatkuu, noi Haltin kuorivaatteet ei välttämättä oo ne parhaat juoksuvarusteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti