keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vanhat kujeet tänäkin vuonna

Tällainen pikapostaus. Kirjoittelin raskaasta vuodesta 2013 toiseen blogiini, sen voit lukea osoitteessa http://kiukkusirkus.blogspot.fi/http://kiukkusirkus.blogspot.fi.

Koirien osalta vuosi on ollut aika rauhallinen. Siihen on sisältynyt lähinnä treeniä ja töitä niin metsästyksen saralla, kuin agilitykentilläkin. Rölli nyt ehkä muistaa tuoreimpana sen, että joutui eunukkien sarjaan.. mutta voi että, kuin on jätkällä meno kulkenut jo nämä pari metsästyspäivää mitä on ehtinyt kastraation päälle tehdä.

Ponirintamalla alkuvuosi oli ihanaa, oikeastaan sinne elokuun puoleenväliin asti. Silloin tein viimeisen lenkin ponin kanssa ja olin onnellinen, niin onnellinen. Sitten koitti se päivä, jota en olisi tahtonut koittavan ja yhtäkkiä minulla ei enää ollut ponista jäljellä kuin muistot ja läjä varusteita. Noh, koska ihminen kaipaa tekemistä kun on suruissaan, niin uusi poni odotettavaksi löytyi melko nopeasti. Nyt on uusi poni "pihassa" ja itsellä sellainen olo, ettei uskalla tehdä mitään, ettei se mene rikki :D Olisi kuitenkin tarkoitus jo tänään mennä sen kanssa touhuamaan rohkeammin, enemmän koettaen. Pikkuhiljaa toisiimme tutustuen ja yhteistä säveltä luoden. 13. päivä alkaa myös se hevosen oppimispsykologian kurssi, jonne itseni ilmoitin ja sitä odotan innolla. Tässä alustaakseni tietoja lueskelen juuri tuota yhtä tilaamaani kirjaa - You can train Your horse to do anything! - ja se on luonut ahaa-elämyksiä ja sellaisia "jestas, tietenkin, vähäknö olen ollut pöljä, kun olen muuta ajatellut"-mietteitä. Ja alussa vasta ollaan..

Mutta uudelta vuodelta toivon isoa kehittymistä itseltäni ja sen kautta kehitystä kaikensorttisessa tekemisisessä sekä uuden pienen Astan kanssa, että ehkä myös koirien suhteen. Toivotaan parempaa.

Tytöt pääs eilen onneks ratsastaan, vaikka itse en ehtinytkään. Täytyis joku päivä kysyä, jos mäkin saisin lainata tota kaverin traksutammaa..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti