torstai 9. tammikuuta 2014

Koirapäivitys alkuviikon toimista

Maanantaina Rölli pääsi metsälle ja tuloksena oli kaksi kaatoa - jänis ja kettu. Kyllä on isäntä tyytyväinen, vaikka aamusta ei meinannut haku ihan sujuakaan. Sitten kun se lähti sujumaan, niin tulostakin tuli kivasti! Matkaa jätkälle kertyi taas reilut 30km päivän aikana ja voi kuinka tyytyväisenä se käpertyi vilttien keskelle lämmittelemään ja kuivattelemaan kotiin päästyään. Roosa pääsi maanantaina mun kanssa Sukulaan touhuttaan ensin pihalla Saken kanssa ja sitten käytiin reilun puolen tunnin lenkki metsässä kaksin.

Tytöt, Rölli ja maanantain toinen saalis
Tiistaina kävin ostamassa koirille nameja ja toisen naksuttimen ja aloiteltiin naksuttelu heti kun pääsin kotiin. Tai no, loppujen lopuksi päädyin naksuttaan Roosalle ja kielellä naksuttaan Röllille. Saa nähdä kuin  huonosti menee :D Otettiin tiistaina vissiin kolme naksuttimeen tutustumiskertaa ja siitähän koirat tykkäs.. innostuin myös tiistaina kun oli luppoaikaa, että nyt lähdetään juoksemaan ja kokeillaan, että kuin rapakuntoon sitä on itse tässä jo käynyt. Tehtiin ihan vain lyhyt lenkki ja onnistuin kerrankin menemään sellaista vauhtia näin tauon jälkeenkin, että olisin jaksanut pidempäänkin! Nopeus ei täten päätä huimannut, vaikka nopeasti laskettuna varsinaisen juoksupätkän keskinopeus olikin 9,25km/h, joka sentään on sitä luokkaa, kuin toissavuonna juoksua aloiteltuani ja hieman kuntoa kehittäneenä oli. Suuri ja mahtava statistiikka löyty Sports Trackerin sivuilta.

Eilen lähdettiin "illalla" tyttöjen kanssa maalle kun pääsin koulusta ja hain muksut hoidosta, koska oli just sellanen fiilis, että jumiudun sohvalle totaalisesti, jos en tee jotain. Ilma kun on lähes kuin kukkanen (not), niin sohva on aivan liian houkutteleva paikka! Ehdittiin sitten kohtalaisen valoisalla tekeen kolmen vartin lenkki metsäteillä Pinjan ja koirien (myös Sakke) kanssa, kun Senja jäi anopin kanssa touhuaan mieluummin sisälle. Loppumatkasta olin jo varma, että Rölli on lähtenyt livohkaan, koska sitä ei näkynyt koko paluumatkan aikana (mentiin siis edestakainen reissu), sitten vähän ennen anoppilaan saapumista Sakkekin hävisi, mutta Röllin ääni rupesi kuulumaan. Lopulta ne tuli peräkanaa, Rölli edellä ja Sakke hetken matkaa perässä pihalle, jossa sitten nappasin omat koirat ja laitoin tarhaan ja päästin Saken sisälle kuivattelemaan. Eipä meinkään eläimet kauaa tarhassa joutuneet oleen, ennenku lähdettiin sitten kotiinpäin.

Kotona naksuttelin eilen koirillekin useamman kertaa ja rupesin vähän vaatimaankin ennen naksautusta - eli katsekontaktia. Se on Röllille helpompi aina ollut, Roosa on ollut siinä todella surkea. Rupesi kyllä nopeasti löytyyn katsekontatkti myös Roosalta, ainakin nyt tuollaisessa alkeellisessa tehtävässä. Hihhih, ehkä tämä tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti