tiistai 22. toukokuuta 2012

Maanantain agi-ilta

Eilen mulla oli siis koirien kanssa varsinainen agi-ilta, kun oli Roosan treenit 18.30-20.00 ja Röllin kanssa treenit poikkeuksellisesti myös maanantaina ja tunti tuohon Roosan treenien perään siis sen kanssa. Vähän jännitti, että miten Roosan kanssa tulee menemään, kun oli ekat agitreenit sitten leikkauksen ja toisaalta sunnuntaipäiväinen kotihyppyyttely oli niin onnettoman tuntuista.

Roosa oli kuitenkin intopiukkana ja oma itsensä. Tarkoituksena oli suorittaa 16 esteen rata, mutta pilkottiin se suosiolla pienemmiksi osiksi ainakin ekalle kerralle Roosan kanssa. Siitä huolimatta se karkasi pari kertaa kesken suorituksen omille teilleen ja palasi kun oli tarkistanut kulloinkin vuorossa olleen sopukan kentästä. Hillitsin itseni kyllä hyvin, enkä läksyttänyt sitä, kun lopulta tuli takaisin. Roosa meni taas kovaa ja hienosti ne pätkät, kun keskittyi - kun siltä saisi vielä tuon karkailemisen poies jollain.. toki sen kanssa tarveis oikeasti ruveta panostamaan kontaktien opetteluun, mutta jotenkin sitä aina vain siirtää, kun jo ajatus tuntuu niin työläältä. Roosa hakee todella hyvin hypyille ja putkiin itsensä, puomillekin kyllä, mutta ne kontaktit.. kepit on sille myös kompastuskohta, se tarvitsee niissä aina vain kovasti ohjausta ja meinaa kuumia ihan törkeästi. Ehkä joskus sitten!

Rölli sitten taas oli tapansa mukaan mitä täydellisin :D Aloitettiin taas renkaasta ja se sujui rutiinilla, otettiin vähän keppejä ja sen jälkeen mutkaputkea. Pussi oli tänään uutena juttuna ja Rölli teki siinäkin alusta asti hyvää jälkeä, vaikka siitä selkeästi huomasikin harjoitellessa, että kuuma päivä oli vienyt isoimman terän tekemisestä, mutta silti motivaatiota löytyi ja suoritti vain rauhallisemmin. Harjoiteltiin taas välissä vähän kontakteja ja sitten putki-hyppy-yhdistelmää - joka meni aivan mahtavasti! Välissä taas parit kepit ja kontaktit ja sitten hyppy-rengas yhdistelmää ja vielä lopuksi opeteltiin koiran kanssa valssia, senkin Rölli teki kuin olisi aina moista treenannut! En oikeasti voi uskoa tuota koiraa ja yhä enemmän jännään, koska se keksii jotain maatamullistavaa ja pistää ranttaliksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti