tiistai 31. heinäkuuta 2012

Lomailua

Vein perjantaina Ilkan ja Roosan Santahaminaan, kun Roosan kasvattaja järjesti siellä jokavuotisen vesileirin. Viikonloppuun heillä kuului paljon noutoja, niin maalta kuin vedestä, lammesta kuin merestä. Kovasti oli Roosan ja Ilkan yhteistyötä sekä Roosan työskentelyä muutenkin kehuttu, samoin kuin ohjaajan ja koiran välistä suhdetta. Kaikki oli mennyt loistavasti, täydellisesti tai täydellisyyttä hipoen. Kaikin puolin positiivinen koulutusviikonloppu siis takana!

Rölli pääsi ensin pe-la yöksi Lohjalle, siellä sai istua pihalla juoksunarussa yötä lukuunottamatta (eli illasta ne pari tuntia, mitä oltiin hereillä ja aamusta pari tuntia, ennenkuin jatkettiin matkaa). Suunnattiin sieltä Sammatin Kirmusjärvellä sijaitsevalle saarelle meikäläisen tädin mökille, Rölli ei jännittänyt venereissua ollenkaan, vaikkei se tietääkseni ole veneessä aiemmin ollut. Saarella se sai sitten viettää villiä elämää ja oli koko sielläoloajan vapaana, koska vain muutamalla muulla mökillä oli asukkaat paikalla, eikä siellä ole riistaa, jonka perässä juosta. Punkkipyydyksenä Rölli kyllä toimi erinomaisesti ja sen turkista poimittiinkin tuona aikana 250+ punkkia, onneksi vain muutama jouduttiin irrottamaan nahasta.. noh, hälvenipä meikäläisenkin punkkikammo aika tehokkaasti! Molemmat koirat olivat sunnuntai-iltana kotiinpäästessä väsyneitä, mutta tyytyväisiä <3

Eilen sitten oli Roosan kanssa agia ja ensimmäistä rataa lukuunottamatta se oli aika kone! Mä olen nyt itse ruvennut käyttämään käsiäni paljon tehokkaammin ohjaamisessa ja huomaa kyllä, että myös Roosa seuraa paljon tehokkaammin, mitä teen. Yhden kerran se kylläkin pysähtyi mustan u:n muotoisen putken suulle vaan räkyttään ja päriseen mulle, mutta sitten kun kokeiltiin lähestyä putki toisen reitin kautta, meni sinne ilman mitään ongelmia. Ratoihin tutustuessa mä olin aivan varma, etten ikinä selviä niistä mutkitteluista, mutta hyvinhän se meni ja osasin itse aika hyvin miettiä reitit ja ohjaukset. Oli kyllä mahtava fiilis!

Tänään sitten Ulla laittoi sähköpostia, että olenko harkinnut kisaamista ja haluaisinko mieluummin käydä kisaamaan aikovien kanssa treeneissä, että ne olisivat meille paremmat kuin nuo harrastelijatreenit ja tästä eteenpäin sitten treenaillaankin sunnuntaisin Roosan kanssa. Mulla on vain niin pirun hyvä fiilis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti