maanantai 16. heinäkuuta 2012

II palkinto ja 2x EH

Poni sai lauantaina II palkinnon ja oli neljän 3-vuotiaan tamman luokan viimoinen.. ja voi että taas kun sitä kuvissa katseli, että kuinka varsannäköinen se on! Miksi mä näen sen livenä niin paljon valmiimmannäköisenä.. :D Noh, tällä(kään) kertaa ei siis käyty voittamassa. Jonka lisäksi Nami käyttäytyi kuin sika kehässä, kun ei voinut hetkeäkään seistä paikoillaan ja talloi meikäläisen varpaatkin useampaan kertaan + koetti potkaista Elegiaa. Kuka on vaihtanut mun lunkin ponini johonkin hirviöön? Tuomarina Gunn Johansson ja arvostelu kuului näin:
"God typ. Ngt långt huvud, ngt tendens till underhals. Välliggande beg/bog, lång rygg och länd, välmusklat kors och lår. Välbenad. God skritt. Markbunden trav."

Muutama kuva Namista: ravia ja "seisomista".

Roosa(kaan) ei jaksanut ihan kamalasti kehässä seistä, mutta juoksemisessa se näyttää esiintyjäntaitonsa - seisomisen kanssa on vieläkin vähän ongelmana, että jos mulla ei ole namia, se koettaa pyöriä ja katsella vain ympärillensä ja jos mulla on nami, se koettaa hyppiä sen perässä, vaikka muutoin seisois hamaan loppuun asti käskytettynä.. tuomarina Rune Fagerström ja tuloksena AVO EH, arvostelu:
"Pieni 2v narttu, jnka tulee kehittyä vielä. Kehittymätön runko vielä ja luusto saisi olla vahvempi. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula. Riittävä eturinta. Tasapainoiset kulmaukset takaa. Peitinkarva saisi olla runsaampaa."


Rölli sitten yllätti minut kehässä, kun koko odotteluajan (oltiin paikalla joskus 9.30 aikaan ja Röllin kanssa kehä oli 14.00-14.30 välillä) se oli ihan pösilö laulava jäniskoira.. mutta kehässä se meni hienosti, vaikka pariin kertaan juostessa meinasikin nenä mennä lattiaan. Nähtiin myös Röllin veli ja se oli kyllä aika komea, hienon värinenkin, ainoastaan sillä oli miun makuun ehkä jo vähän turhan maskuliininen/leveä pää. Tuomarina Juha Putkonen ja saaliina JUN EH.
"Reilu 1v. Hyvänkokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Hyvä luusto. Antaa hieman korkearaajaisen vaikutelman. Keskiruskeat silmät, perhoskirsu. Hyvä purenta. Tupla P1 ylhäällä vasemmalla. Rintakehä ja eturinta saa vielä kehittyä. Hyvä karva. Hyvät suorat eturaajat. Sirpinmuotoinen häntä. Riittävästi kulmautuneet raajat. Edestä liikkuu hieman epävakaasti, takaa hyvällä askelpituudella."

Meikäläinenhän rupes itkeen kun tajus, et Rölli sai EH:n, onneksi vettä satoi kaatamalla.. mun pieni urokseni ei ehkä tuurilla olekaan ihan niin onneton ulknäöllisesti, kunhan saa vähän vielä kehittyä :D Ai niin, korkeutta Röllillä oli 37cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti