maanantai 10. joulukuuta 2012

Lenkkiä

<3
 Kävin eilen ponilla ajelemassa ja Roosa pääsi meidän mukaan juoksemaan (ja teki varmaan ainakin tuplalenkin). Tehtiin reilu 7km lenkki ja on se kyllä kiva nähdä, että ponilla virtaa riittää - ja että jopa se koira kelpaa vauhdittajaksi ohi juostessaan. Tosin koirassa on se vika, että se menee myös sinne metsän puolelle ja poni olisi menossa (niiden kärryjen kanssa) perässä, niin joutuu välillä vähän murahtamaan ohjaillessaan, että pysytään ojien välissä. Lenkki oli reipas ja luminen, vaikka pääosa lenkistä mentiinkin aurattua tietä, oli mukana myös auraamattomia pätkiä ja kyllä ponista talliinpäästessä näkikin, että töitä oli vähän tehty, sen verran oli hikinen tapaus. Kaikesta huolimatta virtaa olisi riittänyt kyllä vielä siitä päätellen, kuinka rivakkaan käveltiin myös loppumatkassa ollut auraamaton peltopätkä.
Vähän tais tulla lämmin lenkillä?
Pikku tseeppari, joka näyttä viel ihan kierokoipiseltaki tässä :D

1 kommentti:

  1. Kivalta näyttää lumisessa metsässä kärryily. :) Toivottavasti mekin päästäisi vauhtiin Tahvon kanssa tuossa kärryilemisessä. Eilinen ohjas-ajo ei mitenkään huippuhyvin mennyt..

    Multakin löytyy lapsukainen, 2-vee ihanuus poika. :) Väinölläkin on oma blogi, tosin aika hiljaista siellä on viime aikoina ollut.. Profiilista löytyy kummatkin blogit. :)

    Mukavaa lopputalvea!

    VastaaPoista