maanantai 28. tammikuuta 2013

A blog with substance -tunnustus

Aika kiva, että jotkut jopa lukee mun blogeja, koska Kiukkusirkus sai yhden tunnustuksen ja nyt Pässinpäät saivat tällaisen toisenlaisen! Tämä tunnustus tuli Maryjanelta. Vaikka vähän hävettääkin, että viimeaikoina on ollut tarinapuolella hiljaista, kovasti olisi asiaa, mutta en keksi, miten saisin sen "paperille". Noh, jokatapauksessa, yritetään saada tämä tunnustus hoidettua!

Ideana tässä on, että tunnustuksen saanut antaa tunnustuksen eteenpäin kahdeksalle (8) blogille, ja kertoo samalla itsestään kahdeksan (8) asiaa. Ilmeisesti asiasta ei tarvitse varsinaisesti ilmoitella tunnustuksen saaneiden blogien kirjoittajille, joten kuinkahan monelta jää tämä pistämättä eteenpäin (jos muutenkaan intoa riittää).. noh, minä ainakin pistän hyvän kiertämään!

Asiat:

1. Olen aivan tolkuttoman rasittava itkupilli. Olin herkkis jo aiemminkin, mutta raskauksien myötä musta on tullut vaan pahempi.

2. Hermoissani olisi parantamisen varaa, etenkin harmittaa, kun tulee koirille helposti tiuskaistua, jos meinaa muutoin olla väsynyt tai muuta, niin miksi ihmeessä pitää purkaa asia koirille ärhentelyyn?

3. Rakastan herkuttelua ja leipoisinkin varmaan joka päivä jotakin, jos ei tarveisi ihan kaikkea aina itse syödä. Joo, syöhän Ilkka aina pienen palan jos jotain on leiponut, mutta ei se välitä ja jos aikoisin saada leipomukset tuhottuakin, en tahtoisi edes tietää kuin iso olisin plus että enhän mä jaksais muuta syödäkään :D

4. Teen asioita vähän kausiluontoisesti, joskus olen innostunut asiasta a ja tahdon puuhailla vain sitä, sitten kohta tulee asia b josta innostun ja sitten elämä on vain asiaa b ja asia a jää vähemmälle tai kokonaan pois - sitten jostain ilmestyy asia c joka tuntuukin tosi fantastiselta idealta jne. ärsyttävää näin omastakin mielestä, miksei voi olla pysyvästi innostunut jostain! No joo, ehkä ennemminkin, miksi sellaisen oikeasti pitkäjänteisen kiinnostuksen kohteen löytäminen on niin vaikeata?

5. Olen iltaihminen ja vihaan aamuja.

6. Elämä ilman elukoita ois aika vaikeata, olis ihan hirveätä saada joku tuomio esim. että lapsille kehkeytyis hirmuiset allergiat tai jotain ja eläimet pitäis laittaa poies. Vaikka niistä paljon harmaitakin hiuksia aiheutuu, niin on elämä kyllä niin paljon rikkaampaa, värikkäämpää ja mielekkäämpää, kun on nuo nelijalkaiset, joiden kanssa hassutella. Mä en osaa edes käydä kävelemässä ilman koiria, hetken ajan Ypäjältä valmistumisen jälkeen olin eläimetön, ja silloin oli kyllä tosi typerä fiilis - tuntu, että ihmiset kyttäs jos oli kävelees kauppaan tai jonnekin, että tyhmä tyttö, miks se yksin kävelee :D Ihan idiootti fiilis kulkea, jos ei ole koiraa messissä, kun ei puhuta siis kaupungilla "hengailusta".

7. Poden usein aikamoista koti-ikävää. Olisi mahtavaa muuttaa takaisin Lohjalle, mutta toistaiseksi ainakin elämä lienee täällä ja se täytyy hyväksyä. Ehkä sitten 90-vuotiaana? Suku vain on niin mahtavaa, että ikävä on - eikä seudussa muutenkaan mitään vikaa.

8. Musta on tulossa joku wannabee-ituhippi, ei mikään pahansorttinen hörhö, mutta lähinnä poneilun suhteen ja lisäksi tahtoisin aina vain ostaa luomua. Onneksi liha meillä on pääosin "luomua", kun suuri osa ruokiin päätyvästä lihasta on riistaa. Lisäksi tosin sitten syödään paljon  broileria.. mutta noh, ehkä mussa asuu vain jokin pieni ituhippi?

Blogit, joille itse annan tunnustuksen
Raudattomasti
Konnankoukkuja
Akseli-ruunan elämää (tää taitaa olla salattu?)
Prunella
Zenita Dar & co.
Rakkaudesta poneihin
Kennel Quietus
Shelttiveljekset

2 kommenttia:

  1. Oh, kiitos tunnustuksesta! Yritän ehtiä huomenna vastailemaan. Blogi on tosiaan salattu ja lukijakunta on pieni, mutta ehkä sitten uskallan jotain tunnustaakin. ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta, yritän rustailla nämä jossain vaiheessa ! :)

    VastaaPoista