sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Pesupäivä

Ponilla oli tänään pesupäivä, kun harjattuani totesin että saa luvan olla riittävän lyhyt karva jo ekalle kunnon pesulle - ja kun päiväkin oli niin lämmin, että paksumpikin talviturkki olisi kuivunut hujauksessa.. Poni käyttäytyi kivasti siihen asti, kunnes piti kastella (ja myöhemmin huuhtoa)  toinen puoli ponista niin, että letku tuli selän yli (on siis katossa keskeltä "kiinni"). Pienen keskustelun jälkeen kastelu onnistuikin, mutta huuhtomista varten oli sitten pakko kääntää poni, jolloin taasen piti keskustella siitä, livetäänkö käytävälle vai ei.

Poni pääsi vähäksi aikaa niittämään koiratarhaa koirien kauhuksi - en tie kuin voi poni olla niin kamala ja pelottava siellä tarhassa ollessaan, kun muutoin voi kulkea vaikka päin, eikä poni tehnyt yhtäkään uhkaavaa elettä.. Pässit. Kävin vähän köpöttelemässäkin sitten, mentiin rauhaksiin, mutta annoin ponin ottaa parit laukkapätkätkin ravipätkien keskellä. Sillä sitä karvaa vaan riittää niin paljon, että meinaa hiota jo pelkässä tarhailussa, saatika lenkillä, niin koitin pitää menon järkevänä.

Myöhemmin iltapäivästä pääsin pällisteleen vielä varsaa, kun päätti joskus neljän aikaan syntyä tarhaan.. Sai tosin sieltä kottarikyydin talliin puhtaampiin ja turvallisempiin olosuhteisiin löytämään jalkojaan. Ihana rautias katkopiirrolla (ja ehkä joillain sukillakin) varustettu lämppäritamman alku <3

Kuolaimettomuuden etuja - voi pitää ruokataukoja lenkillä! Ja toisessa uutuudenmärkä varsa, ikää n. 20min

Koirat oli vähän sitä mieltä, että poni on väärässä paikassa.. Rölli virui pääasiassa kopissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti